Beating the elements at Osprey Waters

Beating the elements at Osprey Waters

Salt air and customer’s branding were the key considerations when planning the restroom for Osprey Waters.

The name Osprey Waters, a canal estate which enjoys ocean access via the Mandurah estuary, is inspired by the local birdlife that live close to the water’s edge.

Landmark designed, manufactured and installed a modified K9500 Caretaker Series Restroom for the estate, featuring all steel posts and roof frame with an anti-corrosive two-pack finish.

The construction included aluminium wall frames, 12mm fibre cement external cladding with textured paint, and custom made wood plastic composite (Modwood) ventilation screens. All these elements delivered an amazing outcome which was consistent with the Osprey Waters branding.

The finish of the restroom, which was delivered flat-packed and expertly installed by Landmark was a second to none and delighted all involved.

Product Specialists are Ready to Talk Now

Phone to talk with a local Project Consultant 1300 768 230 or view our products